Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Blog

Fesztivál felkészülés
22
Júl
A fesztiválszezon minden évben izgalmas időszak, amikor barátokkal együtt élvezhetjük a zenét, a művészetet és a jó hangulatot. Ahhoz azonban, hogy a fesztiválélmény teljes legyen, szükség van néhány alapvető kellékre és előkészületi lépésre. Most megosztunk néhány hasznos tanácsot és tippet, amelyek segítségével felkészülten és nyugodtan vághatsz neki a fesztiválozásnak.
Fesztivál trendek a Balaton Soundon 2024-ben
05
Júl

A Balaton Sound Közép-Európa legnagyobb zenei fesztiválja, amely minden évben július elején kerül megrendezésre Zamárdiban. A fesztiválon a világ minden tájáról érkező előadók lépnek fel, a legújabb elektronikus zenei trendektől a rock- és popzenén át a hip-hopig. A Balaton Sound nem csak a zenéről szól, de egyedi hangulatáról és sokszínű programjairól is ismert.

Fenntartható rendezvényszervezés
25
Jún

A fenntartható rendezvényszervezés nem csupán egy trend, hanem egy szükségszerűség is, amely hozzájárul a környezet védelméhez. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet egy eseményt környezetbarát módon megszervezni, és hogyan lehet a karszalagokat újrahasznosítani vagy fenntartható anyagokból készült karszalagokat használni.

 

A karszalagok sokoldalúsága: Miért érdemes őket használni rendezvényeken?
11
Jún

A rendezvények szervezése során az egyik legfontosabb szempont a vendégek azonosítása és beléptetése. Ebben nyújtanak nagy segítséget a különböző típusú karszalagok. Nézzük meg, milyen előnyökkel jár a karszalag rendelés, és milyen típusok közül választhatunk.

A textil karszalagok új élete: Hogyan hasznosítsd őket újra?
24
Máj

Ha valaha is részt vettél egy eseményen, valószínűleg találkoztál már karszalagokkal. A textil karszalagok különösen kedveltek, mert tartósak és újrahasznosíthatóak.

Karszalagok jelentősége a rendezvények világában
09
Máj

A rendezvények világában a karszalagok fontos szerepet töltenek be, mind logisztikailag, mind biztonsági szempontból.
Ezek a szalagok nem csupán az azonosítást teszik könnyűvé, hanem a rendezvény szervezését is meghatározzák.

Karszalag mint emlék
18
Ápr

Amikor egy esemény végén a kezedben marad egy karszalag, az sokkal többet jelent, mint egy egyszerű tárgy. A karszalag emlékeztet minket az átélt pillanatokra, az ott töltött időre, és az emberekre, akikkel együtt voltunk. Egy karszalag egy emlék, ami a csuklónkon él tovább, hordozva az esemény hangulatát és jelentőségét.

A karszalagok örök klasszikusa, a papír karszalag
21
Jún

A sokak által papír karszalag névre hallgató Tyvek karszalag egy speciális, papírra hasonlító, azonban annál sokkal tartósabb polietilénnel erősített belépő karszalag, mely a mai napig szíve csücske minden rendezvényszervezőnek. Nem meglepő, hiszen ár-érték arányban a verseny élén áll. Nem csupán az szól mellette, hogy egyszerűbben fel lehet helyezni, mint kávékapszulát dobni egy Dolce Gustoba, hanem az is, hogy ellenáll a víznek, és attól sem kell tartanunk, hogy a nagy buli hevében valaki elhagyja, ugyanis szakadásálló.

Esküvő, fesztivál stílusjegyekkel
08
Júl

Sok előnye van annak, ha valaki fiatalon házasodik. Bár rohanó világunkban ezzel nem sietnek a fiatalok, sokat tanulhatunk, ha meghallgatjuk, hogyan is működött a családalapítás nagymamánk, édesanyánk idejében. A hosszú hódítás folyamatát övező mítoszok után is arra a következtetésre juthatunk, hogy fiatalon házasodni szép dolog.

Te voltál a Campuson?
26
Júl

Tegnap hajnalban zárult az elmúlt évek „rabságából” először emberek tömegét felszabadító rendezvénysorozat, a Campus fesztivál. Az idei évet több, mint 87 ezer látogatóval zárta a fesztivál, melyet 4 nap alatt sikerült elérnie. Ez azért is számít jelentősnek, hiszen az idén csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők nyerhettek bebocsátást a szórakozás fellegvárába.

 

Így hasznosítsd újra karszalagjaid
09
Aug

Te is szereted gyűjtögetni a különböző fesztiválokra szerzett belépő karszalagokat, de már nem tudod, hova tedd? Adunk néhány tippet, mit kezdj a felhalmozódott karszalagokkal, ha nem visz rá a lélek, hogy megszabadulj tőlük.

Karszalag, ami összehozza az embereket
30
Szept

Ötleteket keresel, mivel tehetnéd egyedivé rendezvényed? Had adjunk valamit a listához, amit garantáltan nem fogsz megbánni, a belépő karszalagok ugyanis számos olyan előnnyel rendelkeznek, melyekre te sem mondhatsz nemet.

Miről híres az október?
21
Szept

Valószínűleg a legtöbb magyar csípőből rávágná, hogy ekkor van a Halloween, sokaknak talán még az is eszébe jutna, hogy az 1956-os forradalom kitörésének évfordulója is október 23. napjára esik, a még mélyebb történelmi tudással rendelkezők pedig akár a Magyarországon 1989. október 23-ára eső köztársaság kikiáltását is előkutathatják tudástárukból. De mit ünnepelhetünk még ebben az elsárgult faleveleken úszó hónapban?

Mit jelent az, hogy Tyvek?
06
Okt

A gyakran tévesen papír karszalagként is emlegetett Tyvek karszalag nevében a Tyvek magára a karszalag anyagára utal. És hogy milyen anyag is a Tyvek? Egy olyan könnyű, szintetikus anyag, ami nagy sűrűségű polietilén szálakból áll össze, előnyeinek köszönhetően pedig az egyik legsokoldalúbban használható anyag. Felhasználási területei közé tartozik a csomagolástechnika és szállítmányozás, valamint a védőruházat, reklámplakátok és karszalagok gyártása.

Papír karszalag
26
Okt

A papír karszalagként emlegetett belépő karszalag egy speciális szintetikus anyagból készül, amit Tyveknek hívnak, ezt részletesebben ismertettük már korábbi posztunkban. De most, hogy tudjuk, miből is készült, és milyen széles a felhasználási köre ennek az anyagnak, mikor érdemes a papír karszalagot választanunk rendezvényünk fényének tovább emeléséhez?

Mivel a papír karszalagnak számos előnye van, számos rendezvény kiegészítéséhez optimális választás. Vízálló és rendkívül ellenálló anyagból készül, ami könnyen logózható, feliratozható, emellett roncsolódás nélkül nem távolítható el a speciális ragasztócsíknak köszönhetően.

MTV EMA gála, Magyarországon
12
Nov

Már csak kettőt kell aludni ahhoz, hogy megrendezésre kerüljön az MTV nagyszabású EMA gálája, amit idén a Papp László Budapest Sportarénában tartanak, élőben közvetítve azt az MTV csatornán.

Magasabb biztonság karszalagokkal
20
Dec

A sportrendezvényeken keresztül a fesztiválokig számos rendezvény szed belépőt, hogy megtérüljenek a szervezés költségei. Azonban ahol jegy van, ott könnyen megjelenhetnek a hamisítások is. Ezért is célszerű belépő karszalaggal tervezni, hiszen sokkal biztonságosabb belépést biztosítanak az ilyen eseményekre.

Színek a marketingben
29
Jan

A színek jelentőségét aligha lehetne vitatni. Jelen vannak a lakberendezésben, a divatban, és természetesen a marketing szerves részét is képezi, hiszen színekkel nagyon könnyen kiválthatunk az emberekből egy érzést, hangulatot, kedvet.

Hogyan maradj motivált
17
Febr

Már a második hónapot tapossuk az évben. Ez az a hónap, ahol a legtöbben elvéreznek, ami az újévi fogadalmak betartását illeti. Nem is csoda, hiszen a tél amilyen kellemes tud lenni a bekuckózással, olvasással és forró csoki szürcsölésével, ugyanolyan kimerítő is, hiszen hosszabb ideig kell nélkülöznünk a Nap sugarait, sötétben indulunk dolgozni, és sötétben is érkezünk haza, szorosan összehúzva a kabátot magunkon, hiszen ennek tetejébe még az idő is fagyos.

Bár a tavasz már egész közelről integet, mindenki elfáradhat ekkorra már, így nem csoda, hogy a fogadalmakat is egyre gyengébb motiváció löki a megvalósítás felé.

Miért hasznos a karszalag
23
Márc

Bármilyen rendezvényt készülsz is rendezni, koncertet, fesztivált, karnevált, vásárt, vagy bármi mást, a karszalagok segítenek biztonságossá és szórakoztatóvá tenni azt minden résztvevő számára. Megmutatjuk, miért olyan hasznos a papír karszalag egy rendezvény során.

Felkészültél az idei fesztiválszezonra?
21
Ápr

 

Már a tavalyi évben is feltölthettük szervezetünk felhőtlen szórakozással, hiszen már 2021–ben is megnyitották kapuikat egyes fesztiválok. Akiknek azonban hiányérzete maradt, vagy épp a kedvence hagyta ki a tavalyi évet, az idén maradéktalanul bepótolhatja az elmaradást.

Indulhat tehát a belépő karszalag gyűjtögetés, hiszen a 2022-es évben nem csak a megszokott rendezvények, bulik és fesztiválok várják majd a visszatérő látogatókat és lelkes újoncokat, hanem lehetőségünk lesz új rendezvényeket is felfedezni.

Nyári programok karszalaggal
17
Máj

Mint ahogy az minden évben lenni szokott, beindultak a nyári tervezgetések, előre megszervezett programok tömkelege várja a szórakozni vágyókat az egyik legszebb évszakban. Ez persze szubjektív, de az tény, hogy a legtöbb időt a szabadban ilyenkor tudjuk eltölteni.

 

7 marketinghiba a rendezvényszervezésben
09
Jún

A rendezvényszervezés szerves részét kell, hogy képezze a marketing, hiszen enélkül aligha lenne kinek szerveznünk a jobbnál jobb programokat. Vannak hibák azonban, amibe kezdő rendezvényszervezőként sokan belefutnak, most erre hívjuk fel a figyelmet.

Hogy minden részlet tökéletes legyen
08
Júl

A karszalag egy alapvető kellék egy rendezvényen. Attól függően, hogy milyen jellegű a rendezvény, kiválaszthatjuk, hogy textil karszalag, vagy papír karszalag a legmegfelelőbb-e a számunkra. A karszalagok közül, talán a belépő karszalag a legfontosabb, hiszen így elkerülhető illetéktelenek bejutása, illetve egy több napos eseménynél nem kell minden résztvevőt folyamatosan ellenőrizni.

Legyen rend a káoszban!
28
Júl

Itt a nyár, a fesztiválok ideje. Az elmúlt két év bezártsága miatt, most bizonyíthatóan megnövekedett az igény a személyes kapcsolatokkal bíró rendezvényekre. Ez a szervezőkre is nagy terhet ró, hiszen esetenként több ezer embert kell figyelni, szervezni, irányítani. Ennek megkönnyítésére kiváló választás a textil karszalag, vagy papír karszalag, Mindkettő, akár a belépő karszalag, szerepét is betöltheti. Kérdés lehet persze, hogy sok embert megmozgató rendezvényre, honnan lesz elegendő számú belépő karszalag. Cégünk akár több tízezer darabot is le tud szállítani egy karszalag rendelés esetében.

Karszalagok, az év minden napjára
21
Aug

Már igencsak benne vagyunk a nyárban, se szeri, se száma a különböző rendezvényeknek, de még nincs vége a fesztiválszezonnak. Már minden készen áll a rendezvényre, és az utolsó pillanatban ugrik be, hogy bizony a rendszerezés érdekében szükség lenne karszalagra? Semmi gond, cégünk, rövid határidővel, akár több ezer darabot is le tud szállítani egy karszalag rendelés esetében.

Egyedi karszalagok, mint a kulturális rendezvények elmaradhatatlan kellékei
05
Szept

Az ősz beköszöntével lassan véget ér a dübörgő fesztiválszezon, azonban közel sem áll le az élet, hiszen továbbra is rengeteg sokszínű rendezvényen várja a kikapcsolódásra vágyókat. Aki részt vesz ezeken, akár szervezőként, akár résztvevőként láthatja, hogy egyre fontosabb részét képezi a különböző belépő karszalag, legyen az egy kisebb kulturális rendezvény, vagy egy nagyobb kaliberű fesztivál.

Egyedi karszalagok, mint a kulturális rendezvények elmaradhatatlan kellékei
20
Szept

Az ősz beköszöntével lassan véget ér a dübörgő fesztiválszezon, azonban közel sem áll le az élet, hiszen továbbra is rengeteg sokszínű rendezvényen várja a kikapcsolódásra vágyókat. Aki részt vesz ezeken, akár szervezőként, akár résztvevőként láthatja, hogy egyre fontosabb részét képezi a különböző belépő karszalag, legyen az egy kisebb kulturális rendezvény, vagy egy nagyobb kaliberű fesztivál.

Betegazonosító karszalag – hatalmas segítség, észszerű megoldás
13
Okt

Embert próbáló éveket tudhat maga mögött, mondhatni az egész világ, de különösen igaz ez az egészségügy összes szegmensére. Míg régen a belépő karszalag hallatán egy fesztivál képe jelent meg lelki szemeink előtt, ezek a kiegészítők most annál is nagyobb jelentőséggel bírnak. Életeket menthetnek!

A közismert papír karszalag ugyanis nagyon fontos funkciókat lát el a kórházak életében, hatással van a betegek állapotára és azonosítására.

Hatékony stratégia vagy filléres reklámfogás?
02
Nov

Zenei fesztiválok, kulturális előadások, szakmai konferenciák. Mi a közös bennük? Az, hogy manapság bármilyen jellegű rendezvényre megyünk az első dolog, hogy a szervezők egy belépő karszalagot helyeznek a csuklónkra, amit büszkén viselünk. A belépő karszalag szerepe azonban nem merül ki az összetartozás érzésében, a háttérben ennél sokkal többről van szó.

Így néz majd ki az idei fesztiválszezon
03
Jún

Elértük az álomhatárt, az 5 millió beoltottat Magyarországon, és most végre élvezhetjük ennek gyümölcsét is. Nemcsak a mozik nyitották meg kapuikat, nemcsak a kijárási tilalomnak inthetünk búcsút, nemcsak az utcákon szaladgálhatunk az életünk eddig szerves részét képező maszkok nélkül, hanem végre megrendezésre kerülhetnek azok a felhőtlen szórakozást ígérő rendezvények, melyeket tavaly sajnálatos módon nélkülöznünk kellett.

Fesztiválokra várva
18
Máj

Ahogy közeledik a nyár, és enyhülnek a koronavírus övezte korlátozások, egyre magabiztosabban kezdhet el mindenki tervezgetni, mivel töltse nyáron a szabadidejét. Elmaradt fesztiválok, koncertek és bezárt szórakozóhelyek jellemezték a tavalyi évet, melyek most követelik az elszalasztott figyelmet. Parafára tűzdelt, porosodó belépő karszalagok várják, hogy gyarapodjon a készlet, míg mi magunk is kiéhezve várjuk a jól kiérdemelt tombolást.