Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Nyári programok karszalaggal

Vipkarszalagok
2022.05.17 11:09
Nyári programok karszalaggal

Mint ahogy az minden évben lenni szokott, beindultak a nyári tervezgetések, előre megszervezett programok tömkelege várja a szórakozni vágyókat az egyik legszebb évszakban. Ez persze szubjektív, de az tény, hogy a legtöbb időt a szabadban ilyenkor tudjuk eltölteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És hogy milyen rendezvények élvezhetik a belépő karszalag nyújtotta lehetőségeket? Mutatjuk!

Strandok és víziparkok

Ha biztosra szeretnél menni, hogy mindenki a belépőjegy birtokában van, készülj vízálló Tyvek karszalaggal a kasszánál, hogy a strandon belül is kiszúrhasd, ha valakinek hiányzik a csuklójáról.

Szállásadás

Legyen szó hotelről, szállodáról vagy akár apartmanról, a biztonság érdekében vásárolj te is textil karszalagot, vagy akár laminált passokat, melyek megmutatják, hogy ki, és melyik helyiségbe jogosult belépni, vendég, vagy ott dolgozó.

Nyári táborok

A gyerekek felügyelete már önmagában sem könnyű, főleg, ha egyszerre több osztály is keveredik egy táborban. Azonban a különböző színekkel jelölt papír karszalag segít majd, hogy megkülönböztesd, ki tartozik a te csoportodhoz.

Éjszakai élet

Bárokban, pubokban, szórakozóhelyeken már régóta használják a papír karszalagokat, hiszen megannyi előnyéről hosszú ódákat zenghetnénk. Ha te még nem próbáltad ki esti programokhoz, válaszd te is az egyszerű, költséghatékony, Tyvek papírból készült belépő karszalagokat.

Vidámparkok

Ha vidámparkokon szeretnéd megkülönböztetni a vendégeidet, érdemes különböző típusú karszalagokkal készülnöd. Külön a biztonsági őrök is kaphatnak, de a VIP belépőket is egyszerűbb lesz így megkülönböztetned.

Sportesemények

Nyáron a sportesemények is aranykorukat élhetik, hiszen megannyi sport igényli a szabad levegőt és a jó időt. Ha te is szeretnéd megrendezni saját sporteseményed, mindenképp kalkulálj az ilyenkor szükséges papír karszalaggal, hiszen egy nagy volumenű rendezvényen akár több tízezer ember is hömpölyöghet.

A karszalag rendelés egyszerű folyamata pedig gyorsan lehetővé teszi a Te rendezvényed számára is, hogy emeld a szintet!