Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Hatékony stratégia vagy filléres reklámfogás?

Vipkarszalagok
2022.11.02 12:49
Hatékony stratégia vagy filléres reklámfogás?

Zenei fesztiválok, kulturális előadások, szakmai konferenciák. Mi a közös bennük? Az, hogy manapság bármilyen jellegű rendezvényre megyünk az első dolog, hogy a szervezők egy belépő karszalagot helyeznek a csuklónkra, amit büszkén viselünk. A belépő karszalag szerepe azonban nem merül ki az összetartozás érzésében, a háttérben ennél sokkal többről van szó.

Az első szempont, ami miatt egyre több rendezvényen megjelenik, hogy a szervezők felismerték, hogy mennyire hatékony a belépésre való jogosultság azonosításában. Például egy koncerten a textil karszalag úgy tud hasznos lenni, hogy jelzi, hogy az illető milyen helyre vásárolta meg a jegyet. Ez megkönnyíti az őrök és a viselőjének a helyzetét is.

Észrevétlen reklámfogás a rendezvény után is!

Egy karszalag sorsa, legyen az textil vagy papír karszalag, hogy a résztvevők elteszik emlékbe, sokszor évekig ott lóg a szoba falán. Itt válik remek reklámfogássá, különösen akkor ha szerepel rajta egy kisebb reklámfelület, egy érdekes szlogen, egy fontos dátum és így tovább.

A belépő karszalag egy olyan marketing fogás, amely alapvető kelléke minden rendezvénynek. Sőt, „Ha már lúd, legyen kövér!” kifejezéssel élve ezek a kis kiegészítők RFID csippel is elláthatóak, amelyek a kártyás fizetőrendszert váltják ki, azaz konkrétan a belépő karszalag lesz a pénztárcád egy fesztivál ideje alatt.

Karszalagjainkat kizárólag kiváló minőségű festékekkel nyomdázzuk, szitanyomás technológiával. Ez biztosítja, hogy a felirat ellenálljon a víznek, napnak, dörzsölésnek. Karszalag rendelés során bármekkora rendelést el tudunk látni, a pár száz darabos megrendeléstől a millió darabos mennyiségű megrendelésekig.