Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Miért hasznos a karszalag

Vipkarszalagok
2022.03.23 11:21
Miért hasznos a karszalag

Bármilyen rendezvényt készülsz is rendezni, koncertet, fesztivált, karnevált, vásárt, vagy bármi mást, a karszalagok segítenek biztonságossá és szórakoztatóvá tenni azt minden résztvevő számára. Megmutatjuk, miért olyan hasznos a papír karszalag egy rendezvény során.

Tömeges ellenőrzés

A papír karszalag rendkívül egyszerű módja annak, hogy számon tartsuk a nagy tömegeknél is, hogy ki fizette ki a belépőt, és ki nem jogosult a rendezvényre való belepésre. Ennek köszönhetően lényegesen rövidebb idő alatt nagyobb tömeget mozgathatunk meg, felgyorsítva ezzel a beléptetést, valamint csökkenthetjük vele a bliccelők számát is.

 

Hozzáférés megtagadva

Nagyban segíthetjük a biztonsági őrök munkáját, ha a vendégek számára tiltott területekre külön karszalaggal engedjük be az ott dolgozók körét, így már az első pillantásnál könnyű eldönteni, ki, és a rendezvény melyik területére jogosult belépni.

 

VIP

Ha lehetőség van a rendezvényedre VIP jegyeket venni, vagy van olyan csoport, akit szeretnél megkülönböztetni a többi vendégtől, érdemes már a karszalag rendelés folyamata során gondolni erre, és külön karszalagokat fenntartani az ilyen vendégeknek. Szintén nagy előnye, hogy könnyű kiszúrni a VIP vendégeket, emellett ők is érezhetik, hogy különleges bánásmódban részesülnek.

 

Emléktárgy

A rendezvényeknek utóélete is van. Tovább tart az élmény, és később is érdekes beszélgetések alakulhatnak ki rendezvényed kapcsán, ha szilikon vagy textil karszalag mellett döntesz, ugyanis ezek sokáig képesek megőrizni minőségüket.