Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Betegazonosító karszalag – hatalmas segítség, észszerű megoldás

Vipkarszalagok
2022.10.13 13:22
Betegazonosító karszalag – hatalmas segítség, észszerű megoldás

Embert próbáló éveket tudhat maga mögött, mondhatni az egész világ, de különösen igaz ez az egészségügy összes szegmensére. Míg régen a belépő karszalag hallatán egy fesztivál képe jelent meg lelki szemeink előtt, ezek a kiegészítők most annál is nagyobb jelentőséggel bírnak. Életeket menthetnek!

A közismert papír karszalag ugyanis nagyon fontos funkciókat lát el a kórházak életében, hatással van a betegek állapotára és azonosítására.

A betegek korrekt azonosítása nem gyerekjáték!

Függetlenül attól, hogy mi zajlott az egészségügy területén, egy olyan helyen, ahol rengeteg az ellátandó betegek száma, a hibázás kockázatának esélye is megnövekszik. Bár a belépő karszalag elsősorban azon páciensek számára ajánlott, akik tudat-vesztet állapotba vannak, alapvető tény minden páciensre figyelmet fordítani.

Minden beteget jelölni kell, amire a tökéletes módszer a papír karszalag. Továbbá az is fontos szempont, hogy megkülönböztethetőek legyen a súlyos és kevésbé súlyos esetek. A karszalag rendelés mellett érdemes olyan átfogó rendszert kialakítani, ami alapján a betegekkel kapcsolatba kerülő személyzet azonnal el tudja dönteni, hogy a páciens melyik csoportba tartozik.

Lényeges, hogy legyen minél több, de minimum három, csak a betegre jellemző adat feltüntetve. Nálunk a karszalag rendelés gyorsan és gördülékenyen megy, amire lehetőség van feltüntetni a beteg nevét, születési dátumát, anyja nevét és a TAJ számát, elkerülve a figyelmetlenségből származó kellemetlenségeket.

Antiallergén alapanyag, észrevétlen viselet!

Az, hogy a textil karszalag viselése észrevétlen elsődleges szempont, mivel a beteg lelkiállapotát bármilyen zavaró tényező felzaklathatja, és hát nem akarunk ártani neki. Speciális papír vagy antiallergén vynilin alapú karszalagjainkat kórházaknak, magánklinikáknak és egészségügyi létesítményeknek ajánljuk, akik számára fontos a betegek testi és lelki jóléte.