Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Te voltál a Campuson?

Vipkarszalagok
2021.07.26 14:49
Te voltál a Campuson?

Tegnap hajnalban zárult az elmúlt évek „rabságából” először emberek tömegét felszabadító rendezvénysorozat, a Campus fesztivál. Az idei évet több, mint 87 ezer látogatóval zárta a fesztivál, melyet 4 nap alatt sikerült elérnie. Ez azért is számít jelentősnek, hiszen az idén csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők nyerhettek bebocsátást a szórakozás fellegvárába.

 

A 13. alkalommal megrendezett Campus fesztivál 14 színpadon, több, mint 200 színpadi programmal várta az érdeklődőket, emellett a színpadokon kívül is számos lehetőséget nyújtott a szórakozásra

, kikapcsolódásra. Családbarát tulajdonságának köszönhetően nagyon sok gyerek is megtalálta helyét a rendezvényen, hiszen arcfestéssel, bábkészítéssel, zsonglőrködéssel,

 esti felvonulással és egyéb programokkal készült az ilyen téren is tapasztaltnak mondható szervezőgárda.

A koronavírus híreivel áztatott 2021-es év, és a rövid idő a szervezésre azt eredményezte, hogy csak magyar előadók léptek fel a színpadokon, azonban ez egyáltalán nem vetett vissza a fesztivál színvonalából. Talán azért is lehetett, hiszen a nagy kihagyásnak köszönhetően a zenészeken is látványossá vált, hogy legalább annyira élvezik, mint a lábaik előtt heverő, színes karszalagokkal tarkított, hömpölygő tömeg.

 

A Campus Fesztivál szervezői a belépő karszalagok terén is jó döntéseket hozott. Textil karszalaggal várta a bérletet vásárlókat, hogy a sátorozásra vállalkozóknak se kelljen aggódnia annak rongálódásától, míg a napijegyet váltók színkód alapján meghatározott papír karszalagokat emelhettek a magasba a mozgalmas koncerteken.

 

A képeket a Campus Fesztivál hivatalos Facebook oldalán találtuk.