Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Egyedi karszalagok, mint a kulturális rendezvények elmaradhatatlan kellékei

Vipkarszalagok
2022.09.20 13:27
Egyedi karszalagok, mint a kulturális rendezvények elmaradhatatlan kellékei

Az ősz beköszöntével lassan véget ér a dübörgő fesztiválszezon, azonban közel sem áll le az élet, hiszen továbbra is rengeteg sokszínű rendezvényen várja a kikapcsolódásra vágyókat. Aki részt vesz ezeken, akár szervezőként, akár résztvevőként láthatja, hogy egyre fontosabb részét képezi a különböző belépő karszalag, legyen az egy kisebb kulturális rendezvény, vagy egy nagyobb kaliberű fesztivál.

Miért több, mint egy karkötő?

A belépő karszalag kapcsán a szervezők általában csak a hozzáférés szabályozására vagy a vendégek azonosítására szolgáló tárgyként tekintenek. Pedig a karszalag rendelés ennél sokkal többet jelent, hiszen sok olyan esettel találkozni, amikor egy rendezvény résztvevői, különösen ha az textil karszalag még a rendezvény befejezése után is sokáig büszkén viselik. Miért történik ez? Mert így szeretnének emlékezni azokra a kellemes pillanatokra, amiben részük volt.

Ezek a belépő karszalagok általában nem kerülnek a szemétbe, mivel sokszor a legértékesebb emlékek között tartják számon, mégis a karszalag rendelés elsődleges funkciója a beléptetés, a rendezvény biztonsága.

Rendelés során figyelj a rendezvény sajátosságaira!

Itt gondolunk a rendezvény helyszínére, az időjárási viszonyokra, az anyagi korlátokra, valamint a résztvevők számára. A papír karszalag kiváló minőségű, vízálló papírból készül, amely akár 2-3 napig is megőrzi eredeti állapotát. Bár a papír karszalag jelenti a leggazdaságosabb lehetőséget, a textil karszalag a kötelező kellék egy hosszabb rendezvény ideje alatt.

Akár papír karszalag, akár textil karszalag bármilyen grafikával vagy szöveggel testre-szabható, amit rekord idő alatt, kiváló minőségben megvalósítunk.