Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
cat_img

NYAKPÁNTOK

Dolgozzanak a nyakpántok érted!

A nyakpántok felhasználása rendkívül sokszínű. Számos vállalati szektorban alkalmazzák, mindemellett a rendezvények, és más események egyik kihagyhatatlan kellékei közé tartoznak. A nyakpántok tökéletesek lehetnek bármely vállalat számára.

Vállalkozóként biztos te is tudod, hogy a fejlődést elősegítő új módszerek felfedezése folyamatos munka. Leggyakrabban online megoldásokban gondolkodunk., viszont érdemes nyitni az olyan offline megoldások felé is, mint a nyakpántok. Bár egyszerű elemek lehetnek, mégis érdemes rájuk figyelni. Ráadásul a felhasználásuk sokféleképpen segítheti vállalkozásodat.

  • Expressz szállítással akár másnapra!
  • A Karszalag előnyei: strapabíró, vízhatlan, sorszámozott, kedvező áru
  • Hova ajánljuk: Rendezvények, Múzeumok, Aquaparkok, Élményparkok, Állatkertek, Táborok, Sportesemények, stb.

Nyakpántok a munkahelyen

Kollégáid gyorsan megtalálják a beléptető kártyáikat, ha egy kártyatartóba helyezik őket. Nem kell majd a zsebükben kotorászniuk vagy a pénztárcájukat kiüríteniük. A be- és kijelentkezés sokkal gyorsabb folyamattá válik minden egyes műszakban. A nyakpántok segítségével az alkalmazottak pedig kisebb valószínűséggel veszítik el a belépéshez szükséges dokumentumokat. És ha semmi sem veszik el, az azt jelenti, hogy a vállalatnak nem kell fizetnie ezeknek a pótlásáért.

Ismeretségek

A személyes azonosítóval ellátott nyakpántok lehetővé teszik, hogy a munkatársak megismerjék egymást. Megtudják egymás nevét, és azt, hogy milyen munkakört töltenek be,  melyik osztályon dolgoznak. Ez a tudás elősegíti a munkakapcsolatokat és a bajtársiasságot. Az új alkalmazottaknak is segíthet abban, hogy gyorsabban megismerjék kollégáikat, és jobban érezzék magukat a pozíciójukban.

Pénzt takarít meg

A nyakpántok megtérülő befektetésnek számítanak. Akár munkahelyi környezetben, akár egy rendezvényen használnád- márkaépítő ereje van. A márkád egyedi színeivel, és logójával ellátott nyakpántok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy vállalkozásodat hosszú távon könnyen felismerjék.

Mindemellett nagy tételben is egyszerű a szállításuk, mivel könnyűek és könnyen kezelhetők. Különböző stílusban, és színben elérhetők, hogy minden igényt kielégítsenek. Akár felirattal, akár felirat nélkül választod- a minőségben nem fogsz csalódni!

Növeli a biztonságot

Gondolj csak egy munkahelyre- az alkalmazottak azonosítása általában nevet, munkaköri beosztást és néha fényképet igényel! Ha mindenki viseli ezeket az információkat valamilyen jelvénytartóban, a biztonsági személyzet láthatja, hogy kinek van engedélyezve a belépés az épületbe. Ez pedig csökkentheti a lopásokat, és az illetéktelen látogatásokat. Ugyanez igaz a fesztiválokra, és más rendezvényekre is. A biztonság mellett a nyakpántok hozzájárulnak az adminisztrációs munkák csökkentéséhez is.

Széles választékunkban már elérhetők a full color, a színes, valamint a 2 oldalas ellátott nyakpántok, így mindenki megtalálhatja a kedvenc reklámeszközét!

Egy nyakpánt megkönnyítheti válllakozásod mindennapjait! Tekintsd meg kínálatunkat, és válogass legnépszerűbb termékeink között!