Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Karszalagok, az év minden napjára

Vipkarszalagok
2022.08.21 10:43
Karszalagok, az év minden napjára

Már igencsak benne vagyunk a nyárban, se szeri, se száma a különböző rendezvényeknek, de még nincs vége a fesztiválszezonnak. Már minden készen áll a rendezvényre, és az utolsó pillanatban ugrik be, hogy bizony a rendszerezés érdekében szükség lenne karszalagra? Semmi gond, cégünk, rövid határidővel, akár több ezer darabot is le tud szállítani egy karszalag rendelés esetében.

Mindenre van megoldásunk

Mi kellene? Csak textil karszalag, jöhet szóba, vagy jobb választás lenne a papír karszalag? Az átláthatósághoz, nagy tömeg esetén a belépő karszalag, kiváló választás, amely anyagát tekintve lehet papír karszalag, vagy textil karszalag. Mindkettő erős, de a textil karszalag értelem szerűen strapabíróbb, mint a papír karszalag.

Gyors megoldást tudunk nyújtani

A karszalag rendelés leadása után az adott napon 12 óráig leadott, és kifizetett rendeléseket, még aznap elindítjuk, és 1 munkanapos határidővel szállítjuk házhoz. Ha a karszalag rendelés feliratozott, textil karszalag, papír karszalag, vagy belépő karszalag, akkor a karszalag rendelés a feliratozást követően indul útnak, a futárcéghez, aki szintén 1 munkanapos házhoz szállítási határidővel viszi el a vásárlónak. Amennyiben a karszalag rendelés 12 óra után érkezik be hozzánk, a csomagot másnap adjuk fel kiszállításra a velünk szerződésben álló futárcégnek. A karszalagok nagyon jó reklámfelületek, ha feliratos textil karszalag, papír karszalag, vagy belépő karszalag, szükséges, akkor a karszalag rendelés indítása a vásárlóhoz, a feliratozás miatt 2-3 napot is igénybe vehet.