Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Magasabb biztonság karszalagokkal

Vipkarszalagok
2021.12.20 13:18
Magasabb biztonság karszalagokkal

A sportrendezvényeken keresztül a fesztiválokig számos rendezvény szed belépőt, hogy megtérüljenek a szervezés költségei. Azonban ahol jegy van, ott könnyen megjelenhetnek a hamisítások is. Ezért is célszerű belépő karszalaggal tervezni, hiszen sokkal biztonságosabb belépést biztosítanak az ilyen eseményekre.

Ezen túlmenően a belépő karszalag segítségével kiküszöbölhetjük azt is, hogy a vendégeknek táskájukban, pénztárcájukban kelljen kutakodnia a jegyért, kitéve ezzel értékeiket a zsebtolvajok elé. Maradjon csak a pénztárca biztonságos helyén, míg a vendég egy könnyed mozdulattal bebocsátást nyerhet rendezvényünkre.

A karszalagoknak mind anyaga, mind kinézete személyre szabható, ezzel is jócskán megnehezítve azok dolgát, akik hamisítani szeretnék. Elhelyezhetünk rajta bármilyen képet, szöveget, vagy akár vonalkódot is, sőt, akár különböző csoportokra is bonthatjuk a belépőket, ha többféle dizájnnal tervezünk.

  • Tyvek karszalag

A Tyvek papír karszalag könnyű és vízálló, még csak véletlenül sem távolítható el rongálódás nélkül, így könnyen kiszúrhatjuk, ha valami nem stimmel a karszalaggal.

  • Vinyl karszalag

Rendkívül vízálló és erős megoldás, kiváló választás medencés helyszínek esetén, vagy víziparkokban, termálfürdőkben.

Lényegesen erősebb a papír karszalagnál, exkluzívabb hatást kelt, kényelmesebb viselet, megkülönböztethetjük vele VIP vendégeinket.