Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Így hasznosítsd újra karszalagjaid

Vipkarszalagok
2021.08.09 14:45
Így hasznosítsd újra karszalagjaid

Te is szereted gyűjtögetni a különböző fesztiválokra szerzett belépő karszalagokat, de már nem tudod, hova tedd? Adunk néhány tippet, mit kezdj a felhalmozódott karszalagokkal, ha nem visz rá a lélek, hogy megszabadulj tőlük.

1. Kulcstartó

Egyedi kulcstartó készítéséhez, melyek mindig eszedbe juttatják azokat a fáradhatatlanul átbulizott éjszakákat, javasoljuk, hogy a textil karszalagokat gyűjtsd össze. Előnyük, hogy könnyűek, sokáig bírják, és kis helyen is elférnek.

2. Keretezd be

Ha eddig egy parafatáblán gyűjtögetted, de az egy idő után kitakarta a fontos teendőket, célokat, ültesd át őket egy üres képkeretbe. Nem csak rengeteg helyet szabadítasz fel tábládon, de attól sem kell tartanod, hogy beleakadva valamibe leszakítod az egyiket, vagy tovább porosodik. Érdemes papír karszalagot használnod, melyet könnyen vagdoshatsz, ragaszthatsz kedvedre, hogy aztán dekoratív elemként a lakásod bármelyik pontjára kirakhasd.

3. Varrd ruhára

Mi sem számít jobb fesztiválviseletnek, mint egy farmerkabát, teljes felületén textil karszalagokkal tarkítva, mely mindenki számára nyilvánvalóvá teszi, hogy nem épp gyerekcipőben jársz már felhőtlen szórakozás terén.

4. Használd kábelek rendszerezéséhez

Akár színkóddal is elláthatod a különböző elektronikai eszközökből kígyózó kábelsereg hadát. Használj ehhez is textil karszalagot, hogy könnyen kötözhesd és eloldhasd a csomókat, így később sem okoz majd gondot cserélni, vagy épp bővíteni a szórakoztató elektronikai cikkek táborát.

5. Nyiss vele makacs befőtteket

Ehhez kifejezetten a szilikon karszalagok csak az alkalmasak. Ha neked is van olyan befőttes üveged, ami valamiért nagyon rászorult, csak ragadj szilikont, és a kupak köré tekerve kisebb erő kifejtése mellett is enged majd, hogy hozzájuss az elzárt kincsekhez.

6. Könyvjelző

Ha te is könyvmoly vagy, egyszerre akár több könyvnek is nekifutsz, mert tudod, hogy neked így sem jelent majd gondot követni az eseményeket, használd a vékony, színes és praktikus karszalagokat, hogy jelöld, melyik könyvben hol jársz.