Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Papír karszalag

Vipkarszalagok
2021.10.26 14:08
Papír karszalag

A papír karszalagként emlegetett belépő karszalag egy speciális szintetikus anyagból készül, amit Tyveknek hívnak, ezt részletesebben ismertettük már korábbi posztunkban. De most, hogy tudjuk, miből is készült, és milyen széles a felhasználási köre ennek az anyagnak, mikor érdemes a papír karszalagot választanunk rendezvényünk fényének tovább emeléséhez?

Mivel a papír karszalagnak számos előnye van, számos rendezvény kiegészítéséhez optimális választás. Vízálló és rendkívül ellenálló anyagból készül, ami könnyen logózható, feliratozható, emellett roncsolódás nélkül nem távolítható el a speciális ragasztócsíknak köszönhetően.

Milyen rendezvényhez válasszunk papír karszalagot?

Aquapark

Számos termálfürdő és strand választotta már a papír karszalagot belépőként, hiszen költséghatékony megoldás a fürödni vágyók egyszerű és gyors beléptetésére, melyet később és átláthatóan nyomon követhetünk. Akár színkódokkal is el lehet látni a belépőket, attól függően, hogy felnőtt vagy gyerekjegyet vásároltak, esetleg az alapján, hogy a fürdő mely területére jogosultak belépni. A legfontosabb szempont, hogy vízálló, így az egész napos csúszdázás során is garantált, hogy papír karszalaggal a karjukon távozhatnak a vendégek.

Buli

Az emberek szórakozási lehetőségeit tovább boncolgatva, papír karszalagot választhatunk akár egy szórakozóhely beléptetőjeként is, hiszen a karszalag csak annak sérülésével eltávolítható, kiküszöbölve ezzel azt a lehetőséget, hogy egy karszalaggal akár többen is bejuthassanak a leleményes fiatalok. Az már bevett szokássá vált, hogy a szórakozóhely fel van tüntetve a papír karszalagon, ami így gyarapítja a bulizó fiatalok gyűjteményét, de – szó szerint – tovább színezhetjük felhasználása nyújtotta előnyeit azzal, ha színkóddal látjuk el a férfiak és nők karszalagjait, esetleg még az érkezők célját is egyértelművé tehetjük, ha például a szinglik és párral érkezők is meg vannak különböztetve.

Fesztivál

A jó idő nyújtotta szabadidős tevékenységek igen nagy mértékben megszaporodnak már tavasszal is, különféle célközönséget bevonzva ezzel az egyedi téma köré rendezett fesztiválokkal. Míg a többnapos belépésre jogosító karszalagokat érdemes textilből vagy szilikonból készíteni, úgy az egynapos jegyekhez tökéletes választás a papír karszalag. Pont addig bírja, amíg kell, és alacsonyabb árfekvésének köszönhetően tovább könnyítheti egy fesztivál finanszírozását.

Rendhagyó esküvő, lánybúcsú/legénybúcsú

Korábban már írtunk arról blogposztot, hogy hogyan is néz ki egy esküvő, fesztivál stílusjegyekkel. Ehhez elengedhetetlen a belépő karszalag, amit ebben az esetben is érdemes papírból készíttetni, hiszen a már gyakran így is költséges fesztivál témájú esküvő hiányozhatatlan kiegészítőjeként alacsony áron is beszerezhetünk, legyen szó akár egy egész vendégseregről, akár egy kisebb ünnepségről. Az esküvőt megelőző legény- és lánybúcsúk is lényegesen különlegesebb élményt nyújtanak papír karszalaggal, arról nem is beszélve, hogy megkönnyíti a gyors létszám ellenőrzést, hogy mindenki meglegyen a buli végén is.

Szakmai rendezvények

Itt szóba jöhet akár állásbörze, akár egy céges buli is. Ha elég nagy a cég, és nem ismeri mindenki a másik osztályon dolgozót, indokolt a papír karszalag használata a cégen belüli ismerkedés megkönnyítése érdekében, ami a vállalaton belüli kommunikációt hivatott javítani. Állásbörzén a céges logóval ellátott karszalag osztogatása nem csak az érdeklődő fiatalokat segít kiszúrni, de a cég megjelenését is növeli, nagyban segítve ezzel a HR-esek munkáját.