Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
PASSOK ÉS PASSTARTÓK

PASSOK ÉS PASSTARTÓK

Passok, a sikeres rendezvényekért

Ha te is szívesen veszel részt például fesztiválokon, kézműves vásárokon, kiállításokon vagy egyéb rendezvényeken, akkor láthattad, hogy ezeken az eseményeken mennyire elterjedtek a passok. Nem csoda, hiszen számos előnnyel bírnak.

A rendezvényeken az egyik legfontosabb pont a megbízható és könnyen kezelhető jegyértékesítési rendszer, amely biztonságot és a bevételek nyilvántartását is biztosítja.

Így még mindig számos ok van arra, hogy jól megtervezett plastic kártyákat válassz a rendezvények beléptetéséhez.

A passok több célt szolgálnak, és szerencsére ma már könnyebben és költséghatékonyabban beszerezhetők.

  • Expressz szállítással akár másnapra!
  • A Karszalag előnyei: strapabíró, vízhatlan, sorszámozott, kedvező áru
  • Hova ajánljuk: Rendezvények, Múzeumok, Aquaparkok, Élményparkok, Állatkertek, Táborok, Sportesemények, stb.

Segít a nyilvántartásban

A fizikai kártyás beléptetőrendszer használata a rendezvényeken javíthatja a hatékonyságot, és elkerülheti a jegykezeléssel kapcsolatos problémák egy részét. Például ahelyett, hogy lassú sorban állás lenne a bejáratnál, ahol az emberek különböző eszközökön keresik és mutogatják az elektronikus jegyeiket, így egyetlen gyors és univerzális módszerrel ellenőrizheted, hogy az illető fizetett-e. Egy gyors ellenőrzés vagy elektronikus beolvasás, és a passok segítenek a gördülékeny beléptetésben. Különösen azokon a területeken - vagy napszakokban -, ahol a látási viszonyok rosszak és a mobil képernyők nehezebben olvashatók, a passok szuper megoldást kínálnak.

Nincs szükség megbízható internetkapcsolatra egy távoli helyen sem, ha arra kéred a rendezvény résztvevőit, hogy "mutassák fel a belépőjüket". Mindemellett a kisvállalkozások számára az online jegyek létrehozásához és ellenőrzéséhez szükséges technológia is költséges lehet.

Ráadásul még mindig sokan vannak, akik nehezen viselik a telefonos jegyek koncepcióját, és jobban szeretik, ha kézzelfoghatóan van egy fizikai rendezvény belépő, amit az esemény után akár meg is tarthatnak.

Gondolj csak bele, hogy valójában hány potenciális ügyfelet veszítenél el, ha csak az e-jegy lehetőségét kínálnád fel nekik? Valószínűleg elvennéd a kedvüket azoknak, akik nem akarják mindenre használni az eszközeiket, vagy akiknek fontos, hogy valami "kézzelfogható" dolog bizonyítsa, hogy fizettek.

A nagyobb rendezvényszervező cégek gyakran találják hatékonynak - a rendezvényre való belépés javítása és az ügyfelek elvárásainak kezelése érdekében -, hogy az online jegyek lehetősége mellett passokat is készítenek azok számára, akik ezt részesítik előnyben. Így mindenki elégedett.

Számok és belépési napok ellenőrzése

Trükkös lehet egy olyan rendszer létrehozása, amely biztosítja, hogy a hosszabb rendezvények esetében az emberek csak a megfelelő napon kapjanak belépőt. Különösen azért, mert a szervezőkre ma már nagy nyomás nehezedik, hogy a létszámot az elfogadott korlátok között tartsák, és hogy az egészségügyi, valamint biztonsági kérdéseknek megfeleljenek. Az egyedi logóval, és designnal ellátott passok segítenek mindebben.

A passok továbbá hozzájárulnak ahhoz, hogy megkülönböztesd a VIP közönséget a többi belépőtől, plusz a rendezvényen dolgozókat is el tudod különíteni. Felhasználásuk sokrétű, így bátran ajánljuk, ha egy nagyobb rendezvény előtt állsz!

Széles választékunkban már elérhetők a full color, a színes, valamint a 2 oldalas nyomással ellátott nyakpántok, így mindenki megtalálhatja a kedvenc reklámeszközét!

A passok hozzájárulhatnak rendezvényed sikeréhez! Tekintsd meg kínálatunkat, és válogass legnépszerűbb termékeink között!