Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
VONALKÓDOS ÉS SZÍNES KARSZALAGOK

VONALKÓDOS ÉS SZÍNES KARSZALAGOK

A színes karszalagunk kiváló választás azon ügyfeleinknek, akik unják a sima, egyszínű karszalagokat, és inkább színes, különleges mintázatú, akár logóval ellátott szalagokat szeretnének.

Ezen karszalagjainkat egyedi sorszámozással, vonalkódokkal, vagy akár QR kóddal is meg lehet rendelni már 100 db-tól egészen több mint 1.000.000 db-ig. Kisebb és nagyobb rendezvények, fesztiválok esetében is kiváló választás, hiszen napi jegyként tökéletesen használható. A grafikának a képzelet és a méretek szabnak határt. A karszalagok végén olyan ragasztós felület segíti a rögzítést, ami felragasztás után már nem távolítható el roncsolás nélkül, így biztosítja az átruházhatatlanságot.

Költséghatékony és hosszú távú megoldást keresel? A Tyvek karszalagok megfizethetőek, tartósak és biztonságosak. A speciálisan kifejlesztett biztonsági ragasztó és a polietilénnel erősített rostos papír bármilyen környezetben maximális tartósságot nyújt vízállóságának köszönhetően. Öntapadó ragasztós réteggel van ellátva a die-cut részen, így a karszalag felhelyezése csak egy egyszerű mozdulat, ami nagy tömegű rendezvények esetén rendkívül praktikus. A papírszerű anyag kényelmes és könnyen viselhető. Tedd egyedivé feliratokkal, és válaszd ki karszalagod egyedi színét!

  • Expressz szállítással akár másnapra!
  • A Karszalag előnyei: strapabíró, vízhatlan, sorszámozott, kedvező áru
  • Hova ajánljuk: Rendezvények, Múzeumok, Aquaparkok, Élményparkok, Állatkertek, Táborok, Sportesemények, stb.