Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
cat_img

KARSZALAGOK

A karszalagok a brandépítés kihagyhatatlan kellékei

Szórakoztató promóciós cikkeket keresel, amelyeket ügyfeleid örömmel fogadnak majd? Mit szólnál egy olyan költséghatékony reklám eszközhöz, ami megmutatja, hogy mennyire egyedi a vállalkozásod? Az egyedi karszalagok mindezeket a feltételeket teljesítik, és még annál is többet!

A tartós, élénk színű, feliratozott karszalagok nagyszerű lehetőséget kínálnak, hogy vállalatod üzenetét olyan módon terjeszd, amelyet az ügyfeleid értékelni fognak. Miért érdemes beszerezned néhány menő, egyedi karszalagot vállalkozásod számára? 

Minden vállalkozásnak szüksége van arra, hogy megmutathassa magát, és építhesse márkáját. A promóciós anyagok pedig mindennek fontos eszközei. A karszalagok megoldást kínálnak a hosszú távú ismertség megszerzésére, akár egy kitelepülésről, akár egy rendezvényről van szó.

Az olyan reklámeszközök, mint a karszalagok, a vállalkozásodat az ügyfelek előtt tartja, és segít nekik abban, hogy sokkal könnyebben felismerjék a Te márkádat. Gondolj a promóciós tárgyakra úgy, mint egy névjegykártyára, amelyekkel megmutathatod vállalkozásodat!

A karszalagok segítségével könnyebben megmutathatja arculatát, és profizmust sugallhat a potenciális ügyfelek felé.  Az emberek pedig értékelik, ha egy vállalat erőfeszítéseket tesz, legyen az bármilyen kicsi is.

  • Expressz szállítással akár másnapra!
  • A Karszalag előnyei: strapabíró, vízhatlan, kedvező áru
  • Hova ajánljuk: Rendezvények, Múzeumok, Aquaparkok, Élményparkok, Állatkertek, Táborok, Sportesemények, stb.

Miért jók az egyedi karszalagok az üzleted számára?

Egy élénk színű karszalag az ügyfél csuklóján nagyszerű módja annak, hogy márkád mindig kéznél legyen. Az egyedi karszalagokat kedvező áron el lehet készíteni, és népszerű kiegészítői a rendezvényeknek.

Bár előtérbe kerültek az online megoldások, így a rendezvényeket nem árasztják el annyira a karszalagok, mint régebben, viszont semmiképpen sem mentek ki a divatból. Még mindig népszerű módja a rendezvények, vagy a társadalmi ügyek támogatásának, legyen szó jótékonysági, társadalmi vagy az üzlethez kapcsolódó ügyekről.

A karszalagok felhasználási módja sokszínű. A rendezvények, és a társadalmi események mellett fontosnak tartjuk, hogy más területekre is kiterjesszük a gyártást, így kórházak számára is készítünk betegazonosító karszalagokat, amelyek megkönnyítik az orvosok, valamint az ápolók mindennapjait.

Az egyedi karszalagok segítségével felhívhatod a figyelmet vállalkozásodra és arra, hogy mit tud nyújtani. Tökéletes megoldást biztosítanak egy fülbemászó szlogen és a logó számára. Ráadásul rengeteg különböző módon testre szabhatod őket, hogy megfeleljenek vállalkozásodnak.

Az, hogy az emberek viselik a karszalagodat egy eseményen, gyakorlatilag ingyenes reklámnak számítanak, hiszen a feltűnő színeknek, a logónak vagy a szlogennek köszönhetően azonnal össze tudjak kapcsolni márkáddal.

Széles választékunkban már elérhetők a vinyl, a tyvek, a textil, a gyermek-, valamint vonalkódos karszalagok, így mindenki megtalálhatja a céljainak legmegfelelőbb kiegészítőt!

A karszalagok új színt vihetnek vállalkozásod mindennapjaiba! Tekintsd meg kínálatunkat, és válogass legnépszerűbb termékeink között!