Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Mit jelent az, hogy Tyvek?

Vipkarszalagok
2021.10.06 14:12
Mit jelent az, hogy Tyvek?

A gyakran tévesen papír karszalagként is emlegetett Tyvek karszalag nevében a Tyvek magára a karszalag anyagára utal. És hogy milyen anyag is a Tyvek? Egy olyan könnyű, szintetikus anyag, ami nagy sűrűségű polietilén szálakból áll össze, előnyeinek köszönhetően pedig az egyik legsokoldalúbban használható anyag. Felhasználási területei közé tartozik a csomagolástechnika és szállítmányozás, valamint a védőruházat, reklámplakátok és karszalagok gyártása.

Miért jó a Tyvek?

  • Vízálló
  • Újrahasznosítható
  • Nyomtatható felület
  • Nehéz elszakítani
  • UV álló
  • Kopásálló

A papír karszalagtól optimálisabb választás a Tyvek karszalag, hiszen míg árban nincs nagy eltérés, lényegesen magasabb minőséget képvisel a Tyvek.

Az általunk forgalmazott Tyvek karszalag ideális minden rendezvényhez, legyen szó akár klubokról, szórakozóhelyekről, fürdőkről, strandokról, vagy akár fesztiválok napi belépőjéről. Kialakításának köszönhetően elkerülhetjük, hogy egy adott karszalag csuklóról csuklóra vándoroljon, hiszen azt se megnyújtani, se letépni, se leszedni nem lehet anélkül, hogy az meg ne látszódna a karszalagon. Ezen kívül minden karszalag egyedileg sorszámozott, melynek felhelyezése is rendkívül egyszerű az öntapadó ragasztócsíknak köszönhetően.

Oldalunkon a Tyvek karszalagok számos verziója közül lehet választani, emellett a karszalag rendelés menetét is igyekeztünk a lehető legjobban leegyszerűsíteni, hogy a papír karszalagok intézése ne vegyen el a szükségesnél több időt a rendezvényszervezés többi momentumától.