Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Esküvő, fesztivál stílusjegyekkel

Vipkarszalagok
2021.07.08 14:58
Esküvő, fesztivál stílusjegyekkel

Sok előnye van annak, ha valaki fiatalon házasodik. Bár rohanó világunkban ezzel nem sietnek a fiatalok, sokat tanulhatunk, ha meghallgatjuk, hogyan is működött a családalapítás nagymamánk, édesanyánk idejében. A hosszú hódítás folyamatát övező mítoszok után is arra a következtetésre juthatunk, hogy fiatalon házasodni szép dolog.

Az esküvőszervezésben is trendi manapság visszakacsintani a régihez, elterjedt nagyon a retro és a vintage hangulat, azonban megjelent egy új, fiatalos változat is, mégpedig a fesztivál stílus. Ennek az a lényege, hogy fesztivált idéző környezetben mondja ki pár a boldogító igent, ami különösen akkor jelenthet sokat, ha épp egy ilyen helyen ismerkedtek meg. Nézzük, mivel kell készülnünk, ha ebben a stílusban szeretnénk megtartani az esküvőnk.

  

Készülj az esős időre!
A helyszín ebben az esetben az egyik legfontosabb momentum. Szükség lesz egy nagy szabad térre, hatalmas sátrakra és persze hangos zenére. Helyszínből adódóan is ki van téve az esküvő az időjárási viszonyoknak, így érdemes arra az eshetőségre is készülni, ha épp a sátorba kellene visszahúzódnotok, amíg tart a zuhé. A bátrabbak megoldhatják esernyő, vagy stílusos esőkabát osztogatásával is, hiszen egy fesztiválon is marad mindig a kemény mag.

Figyelj a részletekre! 
Számtalan olyan fesztiválon megjelenő stíluselem van, ami közül bátran válogathatsz. Ne feledd, ez a te napod, így azt válogatsz össze, amit csak szeretnél. A menyasszonyi ruhád lehet bohó, csillámos, teletűzdelve virággal, a lényeg, hogy jól érezd magad

Ami határozottan fesztivált idéz, azok a nagy, színes feliratok, a kisebb szalmabálák, amiket ülő alkalmatosságként is használhatsz, helyi sört vagy bort hordóból is kínálhatsz, és a fotózáshoz is remek hátterek közül válogathatsz.
Nagyszerű ötlet a hippi társadalom által egekig magasztalt VW kisbusz bérlése is, ami már megjelenésével is nagyszerű hangulatot teremt. Ha pedig igazán egyedi szeretnél lenni, zárd az estét tűzijátékkal, ami garantáltan lenyűgöz majd minden jelenlévőt.

Belépés csak karszalaggal!
Ami pedig elengedhetetlen, az a karszalag, hiszen ki látott már fesztivált belépő karszalag nélkül?

Legyen szó papír karszalagról, vagy az ilyenkor gyakrabban használt textil karszalagról, egy

 megfelelő dizájn kiválasztásával örök emlék maradhat, és sokkal ízlésesebb, mint mondjuk az ifjú pár nevével ellátott hűtőmágnes. Oldalunkon a karszalag rendelését is egyszerűvé varázsoltuk, hogy ezt a részét is gyorsan letudhasd a szervezésnek!