Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Legyen rend a káoszban!

Vipkarszalagok
2022.07.28 10:50
Legyen rend a káoszban!

Itt a nyár, a fesztiválok ideje. Az elmúlt két év bezártsága miatt, most bizonyíthatóan megnövekedett az igény a személyes kapcsolatokkal bíró rendezvényekre. Ez a szervezőkre is nagy terhet ró, hiszen esetenként több ezer embert kell figyelni, szervezni, irányítani. Ennek megkönnyítésére kiváló választás a textil karszalag, vagy papír karszalag, Mindkettő, akár a belépő karszalag, szerepét is betöltheti. Kérdés lehet persze, hogy sok embert megmozgató rendezvényre, honnan lesz elegendő számú belépő karszalag. Cégünk akár több tízezer darabot is le tud szállítani egy karszalag rendelés esetében.

Modern, dizájnos kivitelben

A textil karszalag, kínálatunkban minden darab a mai kor divatjának megfelelő, dizájnos kivitelben készült. Minden textil karszalag, feliratozható, erős anyagból gyártott, hogy a fesztiválhangulat legerősebb kihívásait is könnyedén elbírja. A papír karszalag, tyvek anyagból készült, amely egyfajta polietilénnel erősített rostos papír, ami lehetővé teszi, hogy a papír karszalag, is ellenálljon a nyújtásnak, szakításnak. A papír karszalag, öntapadós réteggel van ellátva, így a papír karszalag felhelyezése csak egy gyors mozdulat, a ragasztós részt a papír karszalag, esetében eltávolítani. Kiváló választás, belépő karszalag, esetére, és mivel a papír karszalag is kiválóan feliratozható, így remek reklámfelületet biztosít.

Most, a fesztiválok idején sincs fennakadás, minden leadott karszalag rendelés, rövid határidővel jut el a megrendelőkhöz.