Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

A karszalagok örök klasszikusa, a papír karszalag

Vipkarszalagok
2021.06.21 15:01
A karszalagok örök klasszikusa, a papír karszalag

A sokak által papír karszalag névre hallgató Tyvek karszalag egy speciális, papírra hasonlító, azonban annál sokkal tartósabb polietilénnel erősített belépő karszalag, mely a mai napig szíve csücske minden rendezvényszervezőnek. Nem meglepő, hiszen ár-érték arányban a verseny élén áll. Nem csupán az szól mellette, hogy egyszerűbben fel lehet helyezni, mint kávékapszulát dobni egy Dolce Gustoba, hanem az is, hogy ellenáll a víznek, és attól sem kell tartanunk, hogy a nagy buli hevében valaki elhagyja, ugyanis szakadásálló.

Milyen rendezvényekre érdemes papír karszalaggal készülnünk?

Kiváló megoldás lehet strandra, fürdőbe, medencés bulikra, habpartyra, nem ázik le, és színét is megtartja. Klubok és szórakozóhelyek is előszeretettel használják, hiszen kialakításának köszönhetően nem lehet eltávolítani anélkül, hogy az ne látszódna meg a karszalagon, nem kis fejtörést okozva ezzel az igen leleményes magyar fiatalságnak.

 

Előnyei közé tartozik még, hogy rendkívül személyre szabható, számos funkcióval ellátható. Többek között az is megoldható, hogy foszforeszkáló színekben pompázzon, így az éjszakába nyúló összejövetelek hangulatát tovább emelheti, emellett sorszámozott, feliratozható, logózható, valamint a színek széles skálájában pompázhat.

Ha egyedi megoldáson gondolkodsz, ajánlatot szeretnél kérni, vagy csak szükséged van segítségre a tervezés folyamatában, fordulj bátran hozzánk, készséggel állunk rendelkezésedre!