Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Karszalag, ami összehozza az embereket

Vipkarszalagok
2021.09.30 14:41
Karszalag, ami összehozza az embereket

Ötleteket keresel, mivel tehetnéd egyedivé rendezvényed? Had adjunk valamit a listához, amit garantáltan nem fogsz megbánni, a belépő karszalagok ugyanis számos olyan előnnyel rendelkeznek, melyekre te sem mondhatsz nemet.

Minden szervező tudja, hogy az emberek bevonzása csak a munka egy része. Mint rendezvényszervező, arra is figyelned kell, hogy a megjelentek elégedetten távozhassanak a rendezvény végeztével, memóriájukba zsúfolva sok olyan emléket, melyek a jövőre nézve is maradandóak. Ezeket az emlékeket segít leporolni egy jól kiválasztott belépő karszalag is, mely akár évekkel később is ékes dísze lehet az asztal fölött megbújó parafatáblának.

Mire gondolt a rendező?

Teljesen mindegy, hogy milyen alkalomból, vagy hogyan hívjuk össze a csapatot, a rendezvények mindig magukban hordoznak egy egyedi jelentést, mottót, amit tudatosítani akarnak a résztvevőkben. Legyen az felhőtlen szórakozás, vagy egy jótékony célkitűzés, egy jól megfogalmazott mottó nagyban hozzájárulhat az összejövetel sikeréhez, melyet mindenki tudtára adhatsz azzal, hogy a textil karszalagra nyomtatod.

Közösséget teremthetsz!

Egy textil karszalag akár ismerkedés során is hamar rámutat a közös érdeklődési körökre, létrehozva ezzel a két fél között egy olyan láthatatlan köteléket, mely egyhamar megalapozhat egy életre szóló barátságot, mindezt a te rendezvényednek köszönhetően!

Add tovább!

Megfelelő típusú karszalagot választva annak utóéletével is számolhatsz. Bár a papír karszalag meglehetősen rövid életre hivatott, a szilikon vagy akár textil karszalag hosszabb hónapokra is tovább kísérhet egy résztvevőt, élő reklámként szaladgálva az utcákon. Legalább annyira figyelemfelkeltő, mikor a karszalagodat viselve nyújtják kártyájukat vagy épp telefonjukat a kasszánál, mintha szórólapoznál.

 

Mindezt egyszerűen elérhetővé tettük számodra, hiszen oldalunkon már karszalag rendelésére is adott a lehetőség, hogy ennyivel is segítsük fáradságos munkád!