Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
SZILIKON KARKÖTŐK

SZILIKON KARKÖTŐK

Egy okos szlogen és egy menő dizájn olyan divatos kiegészítőt eredményezhet, amelyet az ügyfelek szívesen felvesznek. Egy szilikon karkötő olyan promóciós eszköz, ami jól bírja a strapát, így reklámajándéknak is nagyszerű választás.

Szilikon karkötőink rendkívül tartósak, és hipoallergén anyagból készülnek. Vízállóak, jól bírják a hőséget, így bármilyen külsős rendezvényre/ eseményre alkalmasak lehetnek. A szilikon karkötő szuper választás sportoláshoz is így, ha sporteseményt tervezel, akkor ez egy kiváló reklámeszközként funkcionálhat. Mindemellett elég kényelmesek ahhoz, hogy napokig viseljük őket.

Áruk kedvező így, ha nem akarsz magas reklámköltségekkel számolni, akkor megéri a befektetés. Darabonkénti ára többszörösen megtérül, ha olyan egyedi színnel vagy logóval ellátott szilikon karkötő készül, amit messziről is felismernek az utcán. Segítségével folyamatosan reklámozhatod vállalkozásodat bárhol is tartózkodj.

  • Expressz szállítással akár másnapra!
  • A Karszalag előnyei: strapabíró, vízhatlan, kedvező áru
  • Hova ajánljuk: Rendezvények, Múzeumok, Aquaparkok, Élményparkok, Állatkertek, Táborok, Sportesemények, stb.

A szilikon karkötőket könnyű szállítani is mivel szuperkönnyűek és nem foglalnak sok helyet. Tökéletes promóciós termékek, amelyeket tömegesen lehet osztogatni egy-egy kitelepülésen, fesztiválon vagy céges rendezvényen.

A szilikon karkötő másik hatalmas előnye, hogy személyre szabhatóak. Szinte bármilyen színt választhatsz az általad kiválasztott pantone szín alapján. Kérheted dombornyomottan, feliratozva, mélynyomottan és színesen egyaránt. Szinte bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani a karkötőkön.

Válassz olyan betűtípust, amely a legjobban képviseli vállalkozásodat és olyan színeket, amelyek mindent feldobnak! Légy kreatív, hogy karszalagjaid kitűnjenek a tömegből!

Szilikon karkötő- az egyik legjobb reklámajándék

Nem titok, hogy az emberek szeretik az ingyenes dolgokat, és egy szilikon karkötő tökéletes reklámajándék a potenciális ügyfeleknek. Az ügyfelek értékelni fogják ezt a kis kedvességet.

Ez egy szuper lehetőség, hogy pozitívan indítsd el üzleti kapcsolataidat! Elárasztanak minket az online- és a televíziós reklámok, amelyeknek naponta ki vagyunk téve. Így, ha valódi, fizikai ajándékot adhatsz az ügyfeleknek, automatikusan megkülönbözteted vállalkozásodat.

Egy szilikon karkötő ráadásul nagyon diszkrét marketing ajándéknak számít. Könnyű viselni, és nem árasztják el ügyfeleid otthonát. Ugyan alacsony költségvetésű, hogy ne tűnjön nagy befektetésnek, de elég szórakoztató ahhoz, hogy maguknál tartsák őket.

Kényelmesek, könnyen tisztíthatók, így a napi tevékenységben sem zavaróak. Ha elég stílusos darabot készítettél vállalkozásod számára, akkor előfordulhat, hogy olyan népszerű karkötőt hozol létre, amit szívesen viselnek ügyfeleid a mindennapokban is.

Sokan úgy gondolják, hogy a szilikon karkötő manapság már nem divatos, de ez messze nem így van. A mai napig szívesen viselik őket az emberek egy szuper fesztivál, vagy rendezvény után, így érdemes tesztelni hatékonyságát!

Széles választékunkban már elérhetők a dombornyomott, a mélynyomott, és az egyedi 1 színnel kitöltött szilikon karkötő, így mindenki megtalálhatja a kedvenc reklámeszközét!

Egy szilikon karkötő új színt vihet vállalkozásod mindennapjaiba! Tekintsd meg kínálatunkat, és válogass legnépszerűbb termékeink között!

Szilikon karkötőinket több típusban is megrendelheti tőlünk!

Szitanyomással készített szilikon karkötőinket bármilyen ön által kiválasztott pantone színben megrendelheti!

  • Méret: 202 x 12 x 2 mm
  • Alapanyag: 100% szilikon
  • Feliratozás: szitanyomással