Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:30-ig

Ingyenes házhoz szállítás nettó 15.000.- Ft felett!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

MTV EMA gála, Magyarországon

Vipkarszalagok
2021.11.12 14:05
MTV EMA gála, Magyarországon

Már csak kettőt kell aludni ahhoz, hogy megrendezésre kerüljön az MTV nagyszabású EMA gálája, amit idén a Papp László Budapest Sportarénában tartanak, élőben közvetítve azt az MTV csatornán.

Legjobb előadó címért verseng majd Doja Cat, Ed Sheeran, Justin Bieber, Lady Gaga, Lil Nas X és a The Weeknd.

Legjobb dalra jelölték Doja Cat és SZA közös számát, a Kiss Me More-t, Ed Sheeran Bad Habits-ét, Lil Nas X MONTERO-ját, Normani és Cardi B közös dalát, a Wild Side-ot, valamint Justin Bieber két

 dalát is, a Peaches-t, melyet Daniel Caesarral és Giveonnal közösen

 készített, valamint a STAY-t, mely The Kid LAROI és Bieber kollabja.

Legnagyobb rajongói táboráért kaphat díjat Ariana Grande, Justin Bieber, Lady Gaga, Taylor Swift, valamint a keletről érkező BLACKPINK és BTS csapata.

A házigazda Saweetie lesz, aki a legjobb új előadó kategóriában kapott egy jelölést.

A színes és roppant színvonalas rendezvényt az MTV Music Week előzte meg, mely során több magyar előadó, többek között a Halott Pénz, a Follow The Flow és a Tankcsapda is fellép(ett).

Az MTV gála idei fellépői között szerepel Ed Sheeran, az Imagine Dragons, YUNGBLUD, Griff, girl in red, Maluma, Kim Petras, és Måneskin is.

Az ilyen nagyszabású fesztiválok, bár egy naposak, papír karszalag helyett előszeretettel használnak textil karszalagot, hiszen lényegesen színvonalasabb rendezvényt sugallanak vele. Ha te is szeretnél nagyobb összejövetelt szervezni, és belépő karszalagon gondolkodsz, nézz szét oldalunkon, ahol garantáltan megtalálod a neked valót.